Hoe is Immrama ontstaan?

Hieronder lees je over mijn persoonlijke reis.

Allereerst welkom, wat fijn dat je Immrama hebt gevonden. Mijn naam is Lizsandra. Al vanaf jonge leeftijd ben ik hooggevoelig geweest, wetende dat er meer is dan enkel de fysieke wereld om ons heen. Door een aantal traumatische gebeurtenissen in mijn leven verloor ik de verbinding met mezelf. Ik ging in het verleden vaak over mijn grenzen en voelde mij vervolgens compleet verloren.

Vanaf dat moment in mijn leven, toen niets meer logisch voelde en ik voor mijn gevoel niets meer te verliezen had waren er twee opties. Of ik kon blijven hangen in mijn pijn en het leven als zwaar en donker blijven ervaren of ik kon doen waar ik nooit eerder de moed voor had. Dit betekende in mijn geval: door de pijn heen en mijn donkere kant aanschouwen en leren accepteren om vervolgens te transformeren en de warmte van het licht te kunnen ervaren. Eindelijk begreep ik dat dit de kans was om veranderingen in mijn leven aan te brengen en mezelf verantwoordelijk te houden voor de dingen die mij zijn overkomen. Ik besloot dat ik deze gebeurtenissen zou gebruiken om sterker en wijzer te worden en met meer compassie te leven. Doordat ik deze wonden heb geheeld, kan ik anderen helen die soortgelijke ervaringen hebben doorgemaakt.

Without the dark 

…we wouldn’t know the warmth of light 

Niet alleen door mijn ervaring als therapeut, maar ook door mijn ervaring als ervaringsdeskundige in het echte leven. Ik begrijp mensen op een dieper zielsniveau en niets kan de kracht wegnemen van iemand die je op een dieper niveau begrijpt. Maar ook door het doen van het innerlijk werk zoals ademwerk, schaduwwerk, innerlijk kindwerk, persoonlijke leiderschap trainingen en ayahuasca, ben ik de spirituele wereld steeds meer gaan verkennen. Een wereld die ik voorheen altijd uit angst voor het onbekende heb vermeden, maar die tegelijkertijd ook vertrouwd en natuurlijk voelde. Mijn reis is begonnen met een open hart en een verlangen om te helen.

Op het moment dat ik begon te voelen dat mijn leven begon te veranderen, realiseerde ik mij dat er veel mensen om mij heen ook veel hebben geleden of nog steeds lijden onder de gebeurtenissen die hen zijn overkomen en dat ik hen kan begeleiden in hun persoonlijke proces. Ik besloot om er mijn levensmissie van te maken en zo veel mogelijk mensen te helpen om weer in verbinding met zichzelf te komen en te leren leven vanuit liefde.
Er is geen grotere beloning om iemand terug te zien komen bij zijn eigen krachtige zelf.

© Copyright 2022 | Immrama Healing | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden